Gümüşhane

Köse Dağı

Hakime ZAL

ANKARA DA GÜBDER

Kısa adı “GÜBDER” olan Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği; 2010 Yılında Sayın Kemal Nalçacı Başkanlığında kuruldu. Daha sonra başkanlık görevini Sayın Erol TEKÇE’ye devretti.Yaklaşık 4 yaşında olan GÜBDER ; Bürokraside Gümüşhane’nin birlikteliğini ve gelecekte en iyi hizmeti Gümüşhane’ye sunmak adına atanacak bürokratlarla, etkili iletişim halinde olmayı temel amaçları arasında göstermiştir.

GÜBDER ailesine bende 5 ay önce üye oldum. Bu 5 aylık süre zarfında 6-7 kez bir araya geldik. Ankara’da özellikle Gümüşhane tarafından baktığınızda böyle bir yapılanmanın ihtiyaç olduğunu, göreceksiniz. Birçok İl ve ilçelerin bu tür derneklerle etkili olunduğu biliniyor. GÜBDER’in birçok hedefi var.  Hedeflerinden en önemlisi Bürokraside etkili konumlarda Memlekete yakışan bilgi ve becerisi yüksek insanlarımızı refere etmek. Bu anlamda Gümüşhane’nin önde gelen siyasetçileri ile de istişare ederek onlarında kararlarında kolaylaştırıcı unsur olmaktır. Yapılan hizmetler memlekete bir artı değeri taşıyor ise bizlerin birbirimizi iyi tanımamız ve birlikte daha güçlü konuma gelmemiz gereklidir. Ülkenin dört bir yanında varız ancak çoğumuz birbirimizden bihaber yaşıyoruz. Yıllardır bunun eksikliğini yaşadık. GÜBDER Başkanı Sayın Erol TEKÇE bu yıl birçok insanımızı yaşadıkları ve görev yaptıkları yerlerde ziyaretlerde bulundu. En son Trabzon ve Gümüşhane Ziyaretlerine bende eşlik ettim. Yerlerinde onları ziyaret etmemiz büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu tür ziyaretlerin devam etmesi gerekiyor. Bir araya gelindiğinde ortak konumuz Gümüşhane. Neyi ne kadar nasıl iyi yapabiliriz.

2014 yılı Eylül ayında Başkan Sn.Erol Tekçe yapacağı basın açıklaması ile GÜBDER’in projeleri duyurulacaktır. Bu açıklamalar önemli olup takip edilmesi gerektiğini şimdiden söylemek isterim.

Gümüşhaneli olarak aslında her yerde varız. Ancak benim deyimimle biz çokuz ama etkili konumlarda yokuz”.daha etkili daha güçlü olmalıyız. Bunun için Ülkenin her köşesinde görev yapan hemşehrilerimizi GÜBDER’e davet ediyorum. Bizimle tanışın, çalışmalarımızın içinde olun. İlerleyen zamanda GÜBDER’in yönetim kurulu üyelerini ve diğer üyelerinide sizlere tanıtmaya çalışacağım. Bizi www.gubder.org.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Yorum ekle

Güvenlik kodu